Güreş severler bu hafta sonunu da güreşle geçirecekler. Geçtiğimiz hafta Balıkesir’de yapılan Kurtdereli Mehmet Pehlivan Yağlı Güreşleri heyecanı bu kez de Bolu Gerede’de sürecek. Bu yıl 73. düzenlenecek olan güreşlere toplam 15 başpehlivan katılacak.

Bolu Yağlı Güreşler (3)

GEÇTİĞİMİZ YIL ÖZKAN YILMAZ KAZANMIŞTI

Geçtiğimiz yıl yapılan 72. Bolu Gerede Esentepe Yağlı Güreşleri’nde finalde Yunus Emre Yaman ile Özkan Yılmaz karşılaşmıştı. Son derece çekişmeli geçen finali Özkan Yılmaz kazanarak altın kemere ulaşmıştı. Aynı turnuvada Bekir Eryücel ile Süleyman Başer üçüncülük kürsüsünü paylaşmıştı.

HANGİ BAŞPEHLİVANLAR KATILACAK?

73. Bolu Gerede Esentepe Yağlı Güreşleri’nde toplam 15 başpehlivan olacak. Kırkpınar’ı üst üste iki kez kazanarak önümüzdeki yıl ebedi kemere ulaşmayı hedefleyen Yusuf Can Zeybek bu güreşlerde olacak.  Yine geçtiğimiz hafta büyük bir sürprize imza atarak CW Enerji Ligi 5. etabı da olan Kurtdereli Mehmet Pehlivan Yağlı Güreşleri’ni kazanan Enes Doğan’da Gerede’de güreş tutacak. Yusuf Can Zeybek ve Enes Doğan dışında Recep Taslak, Onur Şenel, İsmail Güzel, Hasan Cengiz, İsmail Erkal, Okan Acer, Hamza Köseoğlu, Mustafa Batu, Osman Aynur, Ali Altun, Hüseyin Gümüşalan, Semih Turgut, Hakan Çalışır bu güreşlerde kol bağlayacaklar.

Bolu Yağlı Güreşler (2)

GÜREŞLER NE ZAMAN CANLI YAYIN VAR MI?

73. Bolu Gerede Esentepe Yağlı Güreşleri 24 Ağustos 2024 Cumartesi günü yapılacak. Saat 13.30’da başlayacak baş boyundaki güreşler Koza TV’den canlı olarak yayınlanacak.

Muhabir: NİHAT TOKLU