Dualı çayırda heyecan devam ediyor. Samsun Havza Güreşleri’nin ardından heyecan İstanbul’da sürüyor. Sezonun 13. Güreşleri olan İstanbul Kağıthane Güreşleri İstanbul’un bu sezon ki ilk güreş turnuvası olacak. Yoğun izleyici katılımının beklendiği güreşlerde 30 civarında başpehlivanın kol bağlaması bekleniyor.  

GEÇTİĞİMİZ YIL GÜMÜŞALAN KAZANMIŞTI

Geçtiğimiz yıl 30. düzenlenen Kağıthane Yağlı Güreşleri’ni Mustafa Arslan ile final yapan Hüseyin Gümüşalan kazanmıştı. Mehmet Yeşil Yeşil ile Serhat Balcı ise kürsü yaparak 3. olmuşlardı.

Kagıthane Guresleri Yapilacak (Small)

KATILIMI BEKLENEN BAŞPEHLİVANLAR

Ertuğrul Dağdeviren, Arif Akın, Serdar Yıldırım, Yunus Emre Yaman, İsmail Balaban, Özkan Yılmaz, Ünal Karaman, Seçkin Duman, Recep Kara, Onur Şenel, Semih Turgut, Ali Yanatma, Turan Balaban, Kaan Kaya, Şahali Kurt, Hüseyin Gümüşalan, Hamza Özkaradeniz, Abdullah Güngör, Feyzullah Aktürk, Mustafa Taş, Ali Güngör Ekin, Nedim Gürel, Recep Taslak, Salih Erinç, Faruk Akkoyun, Erkan Erkal, İbrahim Çoraman, Serhat Balcı.

Fatih Koyuncu – Mustafa Arslan

Fatih Çakıroğlu – Yıldıray Pala

Mecit Yıldırım – Tanju Gemici

GÜREŞLER NE ZAMAN?

Yeşil Vadi olarak adlandırılan sahada yapılacak güreşler, 26 Mayıs 2024 günü gerçekleşecek. Güreşleri Rumeli TV canlı olarak yayınlayacak.

Muhabir: AYŞEM SİCİM