Karadeniz’in şirin ilçesi Ordu Kumru Düzoba Yağlı Güreşleri yapılacak. Bu yıl 25’nci düzenlenecek olan yağlı güreşlere toplam 21 başpehlivan katılacak. 663’ncü Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nde başpehlivanlığa yükselen Erkan Taş’ın da katıldığı güreşlerin bilgileri de belli oldu.

RECEP KARA EBEDİ KEMERİ ALABİLİR

Geçtiğimiz yıl yapılan 24. Ordu Kumru Düzoba Yağlı Güreşleri’ni Recep Kara kazanmıştı. Kara finalde Ali Rıza Kaya’yı mağlup ederek kemerin sahibi olmuştu. Salih Erinç ile Mecit Yıldırım ise 3’ncülük kürsüsünü paylaşmıştı. 2022’de yapılan güreşleri de finalde İsmail Balaban’ı yenen Recep kara kazanmıştı. 25. Ordu Kumru Düzoba Yağlı Güreşleri’ni de Recep Kara kazanırsa ebedi kemere ulaşarak tarihe geçmiş olacak.

Yagli Gures Sekapark

GÜREŞLERE HANGİ BAŞPEHLİVANLAR KATILACAK?

Kırkpınar’da final yapan Mustafa Taş’ın yanı sıra, İbrahim Çoraman, Recep Kara,  Salih Erinç, Serhat Balcı, Abdullah Güngör, Recep Taslak, Onur Şenel, Ahmet Selbest, Bekir Eryücel,  Ünal Karaman, Yunus Emre Yaman, Ali Yanatma, Serkan Serttürk, Mecit Yıldırım,  Fatih Koyuncu, Onur Balcı, Rıza Yıldırım, Fatih Çakıroğlu, İsmail Güzel, Erkan Taş. 

GÜREŞLER NE ZAMAN, CANLI YAYIN VAR MI?

25. Ordu Kumru Düzoba Yağlı Güreşleri’ni 13 Temmuz 2024 Cumartesi günü yapılacak ve güreşler Ekin Türk TV ve TV 52 tarafından canlı olarak yayınlanacak.

Muhabir: AYŞEM SİCİM