Bu hafta sonu da güreş heyecanı Kocaeli ve Samsun’da yaşanacak. 40. Kocaeli Karamürsel Yağlı Güreşleri’nin ardından, 18. Vezirköprü Kunduz Yağlı Güreşleri’de gerçekleşecek. Karadeniz’in en önemli güreşleri arasında kabul edilen Kunduz Güreşleri’ne yoğun katılım olacak.

Mustafa Tas Baspehlivan

GEÇTİĞİMİZ YIL KİM BAŞPEHLİVAN OLMUŞTU?

2023 yılında yapılan 17. Samsun Vezirköprü Kunduz Yağlı Güreşleri’ni Özkan Yılmaz kazanmıştı. Yılmaz finalde bir önceki yılın şampiyonu Mustafa Taş’ı mağlup etmişti. Bekir Eryücel ile İsmail Koç ise kürsü yapmıştı.

MEGASTAR’DA KATILIYOR

Bu yıl ki güreşlere aralarında Ali Gürbüz’ün de bulunduğu Fatih Atlı, Recep Kara, İsmail Balaban, Orhan Okulu, Serhat Gökmen, Özkan Yılmaz, Kemal Şahin gibi ünlü başpehlivanlar katılacak. Katılacaklar; Ali Gürbüz, Osman Kan, Ali İhsan Batmaz, Fatih Atlı, Kemal Şahin, Serhat Gökmen,  Recep Kara, Serhat Balcı, Salih Erinç, Abdullah Güngör, Ertuğrul Dağdeviren, Kaan Kaya, Hasan Cengiz, Enes Doğan, Özkan Yılmaz, Yunus Emre Yaman, Ahmet Selbest, Bekir Eryücel, Nedim Gürel, Yalçın Öncül, Feyzullah Aktürk, Serdar Yıldırım, Kürşat Korkmaz, Furkan Durmuş Altın, Onur Balcı, İbrahim Çoraman, Recep Taslak, Onur Şenel, Ünal Karaman, Yıldıray Pala, Mustafa Taş, Erkan Taş

Orhan Okulu Kimdir Ebedi Keme (4)

GÜREŞLER NE ZAMAN YAPILACAK?

Bu yıl 18. düzenlenecek olan Samsun Vezirköpru Kunduz Yağlı Güreşleri 11 Ağustos 2024 Pazar günü yapılacak.

CANLI YAYIN VAR MI?

Güreşler Kanal V, Tek Rumeli TV ve Akdenizin Başpehlişvanları sosyal medya  sayfasından canlı olarak yayınlanacak.

Muhabir: NİHAT TOKLU