Bayramlaşma törenine Başkan Yıldırım’ın eşi Emine Yıldırım’ın yanı sıra Başkan Yardımcıları, Meclis Üyeleri, birim müdürleri ve belediye personeli katıldı. Bayramlaşma sırasında bir konuşma yapan Başkan Yıldırım, belediye personelinin bayramını kutladı ve bayram süresince hizmetlerin aksamaması adına görev başındaki çalışanlara kolaylıklar diledi. Belediye personeline göstermiş oldukları özverili çalışmalar nedeniyle teşekkür eden Belediye Başkanı İsa Yıldırım şunları söyledi; 

Aksu Belediye Başkanı İsa Yıldırım, Personeliyle Bayramlaştı (6)

“Ramazan Bayramı öncesinde sizlere ve ailelerinize sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir bayram diliyorum. Biz büyük bir aileyiz. İlçemizin kalkınması ve gelişmesi için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Sizlerin özverili çalışmaları sayesinde vatandaşlarımıza daha iyi hizmet sunabiliyor, ilçemizi her geçen gün ileriye taşıyoruz. Bu süreçte gösterdiğiniz gayret için her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

BAYRAMLAR, BİRLİK VE DAYANIŞMAYI PEKİŞTİRİR

Aksu Belediye Başkanı İsa Yıldırım, Personeliyle Bayramlaştı (4)

Başkan Yıldırım, bayramların birlik ve beraberliği pekiştiren özel günler olduğunu belirterek, “Bayramlar, dayanışma ve birlik ruhumuzu en güzel şekilde yaşadığımız özel zamanlardır. Hepinizin Ramazan Bayramı’nı kutluyor, sevdiklerinizle birlikte sağlık, huzur ve mutluluk dolu bir bayram geçirmenizi temenni ediyorum” dedi. Yıldırım, konuşmasının ardından eşi Emine Yıldırım ile birlikte belediye personeliyle tek tek bayramlaştı.

Aksu Belediye Başkanı İsa Yıldırım, Personeliyle Bayramlaştı (5)

AKSU PROTOKOLÜ BAYRAMLAŞTI

Belediyedeki bayramlaşmanın ardından, Aksu Belediye Başkanı İsa Yıldırım, Başkan Yardımcıları ile birlikte Aksu Kaymakamlığında düzenlenen bayramlaşma törenine katıldı.  Kaymakam Ahmet Hikmet Şahin, protokol üyelerini makamında ağırlayarak huzur dolu bir bayram dilerken, Belediye Başkanı İsa Yıldırım da Kaymakam Şahin ve ilçe protokolünün bayramını kutladı.

Kaynak: AKSU BELEDİYESİ BÜLTEN