Konyaaltı ilçesi Arapsuyu Mahallesi Dumlupınar Bulvarı’nda meydana geldi. Yoldan geçenler, caddenin kenarında sahipsiz 2 sırt çantası ve valizi görünce durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbarla adrese polis ekibi sevk edildi.

Antalya Yol Kenarina Birakilan Valiz Ve 613146 181485

Konyaaltı İlçe Emniyet Müdürlüğü devriye ekipleri, çanta ve valizin olduğu alana şerit çekip, Bomba İmha ve İnceleme Şube Müdürlüğü ekiplerine bildirildi. Kısa sürede olay yerine gelen ekipler, yolu trafiğe kapattırdı.

Antalya Yol Kenarina Birakilan Valiz Ve 613143 181485

Bomba İmha ve İnceleme Şube Müdürlüğü ekibinden bir polis memuru, çanta ve valizlerin yanına gitti. Polisin yaptığı kontrolde, valiz ve sırt çantasında kıyafet olduğu belirlendi.

Antalya Yol Kenarina Birakilan Valiz Ve 613147 181485

Bomba İmha ve İnceleme Şube Müdürlüğü ekibi olay yerinden ayrıldıktan sonra diğer ekipler kıyafetleri valize koyarak ekip otosuna aldı. Kapatılan yol, yeniden trafiğe açıldı.

Kaynak: DHA