Lig sonuncusu Adana Demirspor ile deplasmanda 1-1 berabere kalarak kritik 2 puan kaybeden Antalyaspor’da, hem kaybedilen puanların, hem de teknik direktör Emre Belözoğlu’nun gördüğü kırmızı kartın üzüntüsü yaşanıyor. 1-0 geriye düştüğü maçı Sam Larsson’un golüyle 1-1 beraberlikle tamamlayan kırmızı-beyazlı takım, puanını 27’ye çıkarırken, maçın devre arasında hakem Kadir Sağlam ile konuşan Emre Belözoğlu doğrudan kırmızı kart görmüştü.

Emre Belözoğlu (3)

SADECE İTİRAZ ETTİM

Maçtan sonra açıklamalarda bulunan Emre Belözoğlu, hakeme kötü bir şey söylemediğini belirterek, ilk devre art arda yaşanan bazı pozisyonlarla ilgili devre arasında hakeme sadece itiraz ettiğini belirtti. Ağzımdan kötü hiçbir sözün çıkmadığını ama buna rağmen kırmızı kart gördüğünü belirten Belözoğlu, “İstemeden de olsa takımımı yalnız bıraktığım için üzgün olduğumu belirtmek istiyorum. Yine bol gol pozisyonlarına girdiğimiz bir maç oldu. Galibiyete yakın taraf bizdik ama sonunu getiremedik. Mücadelenin kırılma anlarında da doğru reaksiyonları gösteremedik. Bu maçın ardından oyuncularımızın ve bizlerin tüm camiamıza iki puan borcu var. Sezonun geri kalanında bunu telafi etmemiz gerekiyor” diye konuştu.

Emre Belözoğlu (2)

ŞİMDİ HEDEF; KASIMPAŞA

Futbolcuların soyunma odasında kaybedilen iki puan için çok çok üzgün olduğunu görmenin gelecek adına kendilerini umutlu hale getirdiğini belirten Belözoğlu, “Şimdi önümüzdeki Kasımpaşa maçına daha iyi hazırlanmamız gerekiyor. Hedef maçları kazanmaya ihtiyacımız var. Antalyaspor'u hak ettiği yerlere getirmek için daha çok çalışıp mücadele etmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Emre Belözoğlu (1)

MAÇIN KIRILMA ANI

Emre Belözoğlu’nun hakemle diyalogunu ve kırmızı kart gördüğü fotoğrafları paylaşan Antalyaspor Kulübü ise açıklama olarak “Özetlerde göremeyeceğiniz gerçek kırılma anı!” yorumunda bulundu.

Kaynak: ANTALYA GÜNDEM GAZETESİ / HASAN YAVAŞLAR