Dolar 27,0343
Euro 28,8328
Altın 1.674,22
BİST 7.690,26
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Antalya 32°C
Açık
Antalya
32°C
Açık
Cum 35°C
Cts 33°C
Paz 31°C
Pts 31°C

GAZİPAŞA’NIN KONUĞU İTALYA VE POLONYA

Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde eğitim ve öğretim faaliyetine devam eden Av. Kemal Akça Ortaokulu, Erasmus Projesi kapsamında İtalya ve Polonya ortaklığında yürütülen projede yer alan İtalyan ve Polonyalı 18 öğrenci ile öğretmenlerini ağırladı.

GAZİPAŞA’NIN KONUĞU İTALYA VE POLONYA
18/09/2023 16:11
86
A+
A-

Av. Kemal Akça Ortaokulu ile Erasmus Plus Kids Need Fun At School (Çocukların Okulda Eğlenmeye İhtiyacı Var) projesi kapsamında ortak çalışma yürüten İtalya ve Polonyalı 18 öğrenci, öğretmenleriyle birlikte Gazipaşa’ya geldi. Proje kapsamında Av. Kemal Akça Ortaokulu’nda etkinlik düzenlendi. Saat 11.00’de başlayan etkinliğe Gazipaşa İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Gül, okul yöneticileri, İtalya ve Polonya’dan gelen 18 öğrenci ile öğretmenleri, Gazipaşalı öğrenciler ve veliler katıldı. Avrupa’dan gelen öğrenciler ve öğretmenler, Gazipaşalı öğrenciler tarafından okul bahçesinde çiçeklerle karşılandı. İstiklal Marşı ve İtalya ile Polonya milli marşlarının okunmasıyla başlayan etkinlik, yapılan konuşmalarla devam etti. Etkinlikte, dans ve halk oyunları gösterileri müzik dinletisi yapıldı. Av. Kemal Akça İlk ve Ortaokulu tarafından hazırlanan etkinlikler misafir öğrenci ve öğretmenler tarafından ilgiliyle takip edildi. 1 hafta Gazipaşa’da misafir edilecek Avrupalı öğrencilere Gazipaşa’nın kültürü tanıtılacak. Günü birlik yapılacak gezilerle, Gazipaşa ve Antalya’nın doğal ve tarihi güzellikleri gezilecek.

ŞEHİR TANITILACAK

Gazipaşa İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Gül, “Av.Kemal Akça Ortaokulu öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz, Erasmus+ projesi kapsamında İtalya ve Polonya ortaklığında yürütülen proje için İtalya ve Polonya’dan gelen 18 öğrenci ve öğretmen ile buluştu. Bir hafta sürecek bu ziyarette okulumuzun ve şehrimizin tanıtımı yapılacak” dedi.Geylani Topaloğlu/İHA