Kılıç, “Fatih Erbakan babasının kurduğu partinin karşısına başka bir parti çıkaramaz, bu çok yanlış olur. Ak Parti’de ben milli görüşçüyüm diyor. Erbakan hocamıza ve milli görüşe en büyük kazığı çakan onlar” dedi

CHP Antalya Milletvekili listelerinde en çok tepkiyi alan aday Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve CHP 5’inci sıra Milletvekili adayı Şerafettin Kılıç, Koza TV’de Yalçın Teke’nin sunduğu Seçime Doğru programında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Fatih Erbakan’ın Ak Parti’ye destek olmasına tepki gösteren Kılıç, “Milli görüş ve Erbakan’ın gösterdiği çizgide hareket eden bir siyasi parti aziz milletimizin de umududur. Fatih Erbakan babasının kurduğu partinin karşısına başka bir parti çıkaramaz, bu çok yanlış olur. Ak Parti’de ben milli görüşçüyüm diyor. Erbakan hocamıza ve milli görüşe en büyük kazığı çakan onlar” diye konuştu.

‘TÜRKİYE’YE ÇOK YATIRIM GELİR’

Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun ülkeye güven getireceğini dile getiren Kılıç, “Siz işler de liyakata önem verirseniz, ehil insanları başa getirirseniz, adaletli olursanız yatırımcı yatırdığı sermayenin güven altında olduğu inancını taşırsa Türkiye’ye çok yatırımcı gelir. Kemal Bey’in yapacağı şey güveni sağlamaktır” ifadelerine yer verdi.

‘ÜRETİCİYİ KORUMAK ZORUNDAYIZ’

Kılıç, Antalya hem tarım, hem de turizm şehri olmasına rağmen diğer illere göre daha ucuz olmadığını belirtti. Ekonomik sıkıntılardan bahseden Şerafettin Kılıç, “Üretileni değerinde satamıyoruz, üreticiyi korumak zorundayız. Bir devlet desteği hakkettiği nispette olmalı. İltimas diz boyu, adam kayırma olabildiğine, faize ödeme yaparken para bulabiliyorsunuz da vatandaşa verirken neden bulamıyorsunuz?” dedi. Antalya’daki kiraların yükselişi hakkında konuşan Şerafettin kılıç, ziyaretleri esnasında Rusların site yönetimine geldiğini ve aidatın dolar bazında alındığını söyledi. Dar gelirliler için artık ev almanın hayal olduğunu belirtti.

Muhabir: AYŞEM SİCİM