İlçe genelindeki çalışmalarını sürdüren Merkezefendi Belediyesi sanat ve kültür etkinliklerine devam ediyor. Merkezefendi Belediyesi'nin düzenlediği Ramazan Ayı Özel Programı kapsamında Türkiye'nin sevilen sanatçısı Fatih Erkoç sahne aldı. Merkezefendi Kültür Merkezi'ndeki konsere Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik, Merkezefendi Belediye Başkan Yardımcıları, meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Denizli Tarih Erkoc Konseri (3)

YOĞUN İLGİ GÖSTERİLDİ

Gerçekleştirilen konsere Merkezefendili ve Denizlili vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Salonu dolduran müzikseverler, Fatih Erkoç'un eşsiz yorumu ve güçlü sesiyle keyifli bir Ramazan akşamı yaşadı. Erkoç, sevilen şarkılarının yanı sıra Ramazan ayına özel eserler de seslendirerek dinleyicilerden büyük alkış aldı.

Denizli Tarih Erkoc Konseri (2)

“ÖZEL BİR GECEYE EV SAHİPLİĞİ YAPMANIN MUTLULUĞU”

Ramazan ayının huzurunu ve birlikteliğini yaşadıklarını belirten Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, "Hepinize hayırlı Ramazanlar diliyorum. Bu akşam, Merkezefendi Belediyesi olarak Ramazan ayının manevi atmosferine yakışır, gönüllerimizi coşturan, ruhumuzu dinlendiren özel bir geceye ev sahipliği yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Hep birlikte değerli sanatçımız Fatih Erkoç'un şarkılarını dinledik. Erkoç'u ilçemizde, bu merkezimizde konuk etmek; hemşehrilerimizin yoğun ilgi göstermesi bizi memnun etti. Sanatçımız Fatih Erkoç ve ekibine, bizleri bu güzel akşamda yalnız bırakmayan tüm dostlarımıza teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İHA