Serenay Sarıkaya ve Mert Demir arasındaki aşk iddiaları uzun süredir ortalıkta dolaşıyor ancak ne bir yalanlama ne de bir doğrulama gelmiyor. Her şey sosyal medya kullanıcılarının Mert Demir'in "Ateşe Düştüm" adlı şarkısının vokallerini kimin söylediğini araştırmasıyla başladı. Serenay Sarıkaya daha fazla dayanamadı ve vokalin kendisi olduğunu itiraf etti. Ancak tek iddia vokal olması değildi ve ona aşkın başlangıcı da soruldu.
AYRILDILAR MI?
Ünlü oyuncu reddetmese de "Bakalım" yanıtını verdi: Mert Demir ise vokal durumunu gizli tutmak istediklerini söylese de: 'Güzel bir anıydı' dedi. Ancak kaçarak aşk iddiasını tamamen geçiştirdi. Sosyal medyada yorumlaşan çift için bir ara Amsterdam'da tatil yaptığı bile iddia edildi. İlişkileri için çok iyi, süper gidiyor herhalde denilmesi üzerine Mert Demir'in bir konserinde ‘Ben ayrılık şarkıları söyleyeceğim bugün çünkü ben ayrıldım’ demesi üzerine kafalar karışmıştı.
Öte yandan Serenay Sarıkaya'nın daha önce Spotify çalma listesine eklediği "Ateşe Düştüm" şarkısını da çıkardığı söyleniyor. Sarıkaya’nın daha önce Spotify listelerine baktığımızda 7 Ekim 2023'te Ateşe Düştüm şarkısını eklediği fark edilmişti. Tekrar listeye bakıldığında ise ünlü oyuncunun şarkıyı listesinden çıkardığı görülmüştü. Bu durum ise ayrılık iddialarını güçlendirdi.
Hatta bu sıralarda Cem Yılmaz'ın ayrılık haberini alıp Serenay Sarıkaya ile barıştığı yönünde iddialar da vardı.Tabi topuklu ayakkabılı bu fotoğraf kafaları çok karıştırdı, sonra bu ayakkabıların kime ait olduğu belli oldu. Bu poz paylaşıldığında Serenay Sarıkaya Bali’de tatildeydi. Bunun üzerine Cem Yılmaz ile barışmadığı ortaya çıkmıştı.
BIYIK SORUSUNA KAHKAHALI YANIT
Bali'den döner dönmez Mert Demir'in konserine giderek yeniden huzura barıştıklarını herkese gösterdiler. Serenay Sarıkaya, gece boyunca Mert Demir'in şarkılarını söyleyerek eğlendi ve gecenin sonunda birlikte gizlice kaçtılar.
Güney Kore'den Japonya'ya uçup en sonunda Türkiye’ye dönen Serenay Sarıkaya'yı havalimanında görüldü. Sorular ise yeniden Mert Demir'e geldi. Serenay Sarıkaya şunları aktardı: “Konuşacak bir şey yok aslında. Güney Kore'ye ilk kez gittim, oradaki vaktimi harika geçirdim. Tokyo'ya da gittik, birkaç gün boş vaktim vardı, oraları gezdim. Bir insanın fotoğrafçı arkadaşı olması harika bir şey."
Sorulara daha fazla cevap vermemek için kaçmaya çalışan Sarıkaya’ya Demir’in bıyıkları sorulunca ünlü isim kahkaha attı.