Antalya’nın Döşemealtı İlçesi’nde yaşayan vatandaşlar işgale isyan ettiler. Esnafların cadde üzerindeki kaldırımların, esnaflar tarafından işgal edilmesine tepki gösteren vatandaşlar, yetkililere seslendi.
Kaldırımların dolu olmasından dolayı trafiğin içine dalmak zorunda olduğunu söyleyen vatandaşlar, çözüm için çağrıda bulundu. Can güvenliklerinin olmadığını ileri süren vatandaşlar, "Kaldırımlar, yıllardır esnaflar tarafından işgal ediliyor. Masa, sandalye, kıyafet, meyve-sebze ne ararsanız var.
Biz artık aynı manzarayı görmekten bıktık. Uzun süredir çözülmeyen bu sorun yüzünden olası trafik kazalarıyla karşı karşıya kalıyoruz. Özellikle okul döneminde çocuklarımız, kaldırımlar dolu olduğu için caddeden yürümek zorunda kalıyor ve bizler, çocuklarımız için endişeleniyoruz.
Bu da yetmezmiş gibi caddeye duba koyuyorlar. Araçlarımızı dahi park edemiyoruz, araç trafiğinde sürekli aksamalar oluyor. Yetkililerin bir an önce bu sorunu çözmelerini ve denetimleri arttırmalarını istiyoruz” dediler.