Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) bünyesinde yapılacak bekçi alımları merak konusu oldu. Bekçi olmak için koşulları sağlayan adaylar başvuruların ne zaman başlayacağını merak ediyor.

Taş Kağıt Makas 8. Bölüm fragmanı çıktı mı, Taş Kağıt Makas son bölümde neler oldu? Taş Kağıt Makas 8. Bölüm fragmanı çıktı mı, Taş Kağıt Makas son bölümde neler oldu?

EGM BEKÇİ ALIMI BAŞVURULARI BAŞLADI MI?

Geçtiğimiz günlerde Emniyet Genel Müdürlüğü bekçi alımı yapacağını açıklamıştı. Başvurmak isteyen adaylar heyecanla başvuruların başlamasını bekliyor. 2024 yılı çarşı ve mahalle bekçiliğine başvuruları hakkında kesin bilgi verilmedi. Başvuru tarihlerinin yakın zamanda açıklanması bekleniyor.

Bekci-1

BEKÇİ OLMAK İÇİN KOŞULLAR NELERDİR?

Emniyet Genel Müdürlüğü’nün bekçi alımı yapacağını duyurması üzerine adaylar koşulları araştırmaya başladı. Adaylarda aranan tüm koşullar EGM’nin resmî web sitesinde yer almaktadır. Adaylardan istedikleri koşullardan bazıları şunlardır: Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı Olmak, en az lise mezunu olmak, en az 167 boyunda olmak, askerlik ödevini tamamlamış olmak, başvuru yaptığı ilde en az bir yıl ikamet etmek, en az 18 en fazla 31 yaşında olmak, memuriyete engel hali olmaması koşulları yer alır. Adaylar istenilen tüm koşullara  https://www.egm.gov.tr/duyurularadresinden ulaşabilir.

Muhabir: STAJER MUHABİR REMZİYE KAYA