2024 yılı 5. Ordu Gölköy Belediyesi Yağlı Pehlivan Güreşleri başladı. İlk tur güreşleri sona erdi. İlk tur güreşleri sonrası çeyrek finale kalan güreşçiler belli oldu. Toplam 12 başpehlivanın katıldığı güreşlerde toplam 8 başpehlivan güreşirken, 4 pehlivan ise direk tur atladı.

MUSTAFA TAŞ KATILMADI

Bu arada geçtiğimiz yıl yapılan 4. Gölköy Yağlı Güreşleri’nde Ünal Karaman’ı finalde yenen Mustafa Taş kazanmıştı. Ancak bu yıl Mustafa Taş güreşlere katılmadı.

2024 Kumluca Yagli Guresleri Baspehlivan Fatih Atli (Small)

GÜREŞLERE KATILAN BAŞPEHLİVANLAR

Fatih Atlı, Serhat Gökmen, Hamza Köseoğlu, Rıza Yıldırım, Bekir Eryücel, Ünal Karaman, Süleyman Aykırı, Ali Güngör Ekin, Ahmet Selbest, Onur Şenel, Onur Balcı ve Recep Taslak.

İLK TUR EŞLEŞMELERİ

Fatih Atlı – Onur Şenel

Hamza Köseoğlu -  Ahmet Selbest

Manavgat’ta heyecan doruklara çıktı Manavgat’ta heyecan doruklara çıktı

Serhat Gökmen – Süleyman Aykırı

Onur Balcı – Ünal Karaman

Unal Karaman Baspehlivan

İKİ GÜREŞ PUANLAMADA TAMAMLANDI

Fatih Atlı rakibi Onur Şenel’i ve geçtiğimiz yıl yapılan 4. Gölköy Yağlı Güreşleri finalisti Ünal Karaman Onur Balcı’yı mağlup etti. İki güreş ise puanlamaya gitti. Puanlamada Serhat Gökmen Süleyman Aykırı’yı, Hamza Köseoğlu’da Ahmet Selsebst’i mağlup ederek adını çeyrek finale yazdırdı.  

ÇEYREK FİNALE KALAN BAŞPEHLİVANLAR

Bekir Eryücel (Kura ile tur atladı), Recep Taslak (Kura ile tur atladı), Ali Güngör Ekin(Kura ile tur atladı ve Rıza Yıldırım (Kura ile tur atladı), Fatih Atlı, Hamza Köseoğlu, Serhat Gökmen, Ünal Karaman.

Muhabir: AYŞEM SİCİM