Yeniden Refah Partisi SARIYER Seçim Sonuçları bugün belli oluyor. Yerel Seçim sonuçları için heyecanlı bekleyiş başladı. Türkiye, 31 Mart 2024 Pazar günü Yerel Seçimler kapsamında sandık başına gitti. Milyonlarca seçmen belediye başkanları başta olmak üzere yeni yerel yöneticilerini seçmek için oylarını kullandı. CHP’nin Belediye Başkan adayı olan ve CHP’nin tekrar aday göstermediği Şükrü Genç’in kaç oy aldığı merak konusu oldu.  

Ea7951D8 Qt7Yv1Rc4Vfnv8Lt2Tpor

İSTANBUL SARIYER BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARI

Hüseyin Coşkun AK Parti

Mustafa Oktay Aksu CHP

İbrahim Temur İYİ Parti

Ahmet Gözcü SP

Alaeddin Pınarbaşı DSP

İsmet Temel YRP

ŞÜKRÜ GENÇ KİMDİR?

Şükrü Genç, Giresun'un Şebinkarahisar ilçesinde 1954'te doğdu. Genç, ilk öğrenimini Şair Nigar İlkokulunda, orta öğrenimini Emirgan Ortaokulunda, lise öğrenimini ise Kabataş Erkek Lisesinde tamamladı.

Gazipaşa Toptancı Hali’nde pestisit alarmı Gazipaşa Toptancı Hali’nde pestisit alarmı

Boğaziçi Üniversitesi Temel Bilimler Fakültesi Fizik Bölümüne devam eden Genç, İstanbul Teknik Üniversitesi İnşaat Fakültesi Bölümünden mezun oldu. Yurt dışında şantiye şefliği ve proje müdürlüğü görevlerinde bulunan Genç, Türkiye'ye döndükten sonra özel sektörde çalışmasının ardından 1989'da kendi şirketini kurdu. Genç ayrıca, iş hayatının yanı sıra sivil toplum kuruluşlarında çeşitli görevlerde bulundu. Siyasete 1988 yılında başlayan Şükrü Genç, CHP'de üyelik, ilçe-il-kurultay delegeliği ile 1994–1999 yıllarında Sarıyer Belediyesi Meclis Üyeliği yaptı. Şükrü Genç, 2009, 2014 ve 2019 yerel seçimlerinde Sarıyer Belediye Başkanı seçildi. Evli ve üç çocuk babası olan Şükrü Genç, 5 torun sahibi. 2009'dan bu yana AK Parti Sarıyer Belediye Meclis Üyesi ve İBB Meclis Üyesi olarak hizmet veren Coşkun, evli ve 3 çocuk babasıdır.

Şükrü Genç’in aldığı oy oranı sandıklar açıldıktan sonra haberimizde yer alacaktır.

Muhabir: HABER MERKEZİ