31 Mart yerel seçimlerine az bir süre kala İYİ Parti’nin belediye başkan adayları belli olmaya başladı. Özellikle DEM’in güçlü olduğu Şırnak’ta İYİ Parti’nin aday çıkarıp, çıkarmayacağı merak konusu oldu. Seçmenler kimse oy vereceğini araştırmaya başladı. İyi Parti'nin birçok şehirdeki belediye başkan adayları belli oldu. Peki, İYİ Parti Şırnak adayı kim? İYİ Parti Şırnak Belediye Başkan adayı kimdir?

Taş Kağıt Makas 8. Bölüm fragmanı çıktı mı, Taş Kağıt Makas son bölümde neler oldu? Taş Kağıt Makas 8. Bölüm fragmanı çıktı mı, Taş Kağıt Makas son bölümde neler oldu?

640X360-7

İYİ Parti'nin aday tanıtım toplantıları ile yeni 31 Mart 2024 yerel seçim adaylarını açıklamaya devam ediyor. Peki, İYİ Parti Şırnak adayı kim? İYİ Parti Şırnak Belediye Başkan adayı kimdir?

İYİ PARTİ ŞIRNAK ADAYI KİM?

Thumbs B C C6A553993E2B3Be5Aef6948A14Fa7Ec1

İYİ Parti Şırnak adayı henüz açıklanmaması merak konusu oldu.

İYİ PARTİ HAKKINDA

İYİ Parti, 25 Ekim 2017 tarihinde Meral Akşener liderliğinde kurulan ve Türkiye'de faaliyet gösteren siyasi partidir. Parti tüzüğüne göre resmî kısaltması "İYİ Parti" şeklindedir. Simgesi güneş ve parti isminin Kayı boyu bayrağından esinlenilerek yazılmasıdır. TBMM'de 38 milletvekili ile grubu bulunmaktadır. Genel başkanı Meral Akşener'dir.

Kongrede Kaybetti Atanarak Geldi Iyi Parti De Dogan Donemi 1704986866 93 X750

Parti, özellikle parlamenter sistem ve yargının ve diğer kurumların bütünlüğünü koruması konusuna büyük önem vermektedir. Parti, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) ve iktidardaki Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) hükümetine muhalif olan sağcı seçmenler için "alternatif bir kapı" olarak yorumlanmıştır.

Muhabir: NİHAT TOKLU