Adaylar eksik veya yanlış bir bilgi vermiş ise kura sonuçları olumlu da olsa iptal edilebilecek. Peki sağlık Bakanlığı işçi alımını ne zaman, kura sonucu, asil ve yedek PDF listesi açıklandı mı, nasıl ve nereden sorgulanır?

İŞÇİ ALIMI KURA ÇEKİMİ TARİHİ

Sağlık Bakanlığı 8 bin işçi alımı yapacak. Çeşitli kadrolardan yapılacak alımlar için kura çekimi 3-4 Nisan 2024 tarihlerinde gerçekleştirilecek. Sağlık Bakanlığı İŞKUR işçi alımı kura çekimi Ankara'da noter huzurunda sabah 09:00’da başlayacak ve saat 18:00’de sona erecek.

Personel Isci Alimi

Bodrum Gazeteciler Cemiyeti Başkan Mandalinci'yi Ziyaret Etti Bodrum Gazeteciler Cemiyeti Başkan Mandalinci'yi Ziyaret Etti

KURA CANLI OLARAK TAKİP EDİLEBİLECEK

Sağlık Bakanlığına işçi alımlarının olacağını hatırlatan Bakan Koca, “İş-Kur’a yapılan başvurular arasından kura ile 8 bin işçi alımı yapacağız. Çok kısa süre içerisinde Bakanlığımız merkezinde noter huzurunda ve YouTube üzerinden canlı yayınla kura çekilişini gerçekleştireceğiz. Kura çekilişinin ardından, mülakat olmadan, yakın zamanda yerleştirme işlemlerini tamamlayacağız ”dedi.

Muhabir: STAJER MUHABİR REMZİYE KAYA