Hafta başı Manavgat’ın son güreşleri ile başlayan heyecan önce Balya sonra da Gazipaşa’da devam etmişti. Haftanın son güreşleri ise Çanakkale Kepez’de yapılıyor. Bu yıl 53. yapılan güreşlere olan katılım organizasyon komitesini mutlu etti. İlk turda 28 başpehlivan güreşirken, 2. tura 14 başpehlivan kaldı. Kurada 13’ü çeken Faruk Akkoyun ile 14. sırayı çeken Orhan Okulu güreş yapmadan isimlerini çeyrek finale yazdırdılar.

İSMAİL BALABAN ŞOKE ETTİ

11. Manavgat Yağlı Güreşleri’nde başpehlivan olarak CW Enerji Ligi lideri olan İsmail Balaban ikinci turda beş dakikada güreşi kaybederek elendi. İlk turda Tanju Gemici’yi mağlup eden Balaban adını ikinci tura yazdırmıştı. İkinci turda Mustafa Arslan ile karşılaşan sarı fırtına çok kısa sürede mağlup olarak 2. Tura ilk veda eden başpehlivan oldu.  

KEPEZ GÜREŞLERİNDE GÜREŞ TUTAN BAŞPEHLİVANLAR

Yusuf Can Zeybek , Özkan Yılmaz, Recep Kara, Ali Altun, Ramazan Bircan, Orhan Okulu, İsmail Balaban, Ertuğrul Dağdeviren, Mecit Yıldırım, Fatih Koyuncu, Hasan Cengiz, Enes Doğan, Serhat Balcı, Yalçın Üncül, Yıldıray Pala, Nedim Gürel,  Mustafa Arslan, Osman Aynur,  Tanju Gemici, Menderes Saltık, Seçkin Duman, Abdullah Güngör, Serkan Serttürk, Yunus Emre Yaman, Salih Erinç, Mustafa Batu, Faruk Akkoyun, Turan Balaban.

53 Kepez Yagli Guresleri (Small)

2. TURA KALAN BAŞPEHLİVANLAR

İsmail Balaban, Ali Altun, Ertuğrul Dağdeviren, Orhan Okulu, Yusuf Can Zeybek, Enes Doğan, Osman Aynur Abdullah Güngör, Mustafa Arslan Menderes Saltık, Serkan Serttürk, Yıldıray Pala, Faruk Akkoyun, Mustafa Batu

2. TUR EŞLEŞMELERİ

İsmail Balaban - Mustafa Arslan

Yusuf Can Zeybek – Mustafa Batu

Ali Altun - Osman Aynur

Ertuğrul Dağdeviren - Menderes Saltık

Yıldıray Pala - Serkan Serttürk

Enes Doğan - Abdullah Güngör

ÇEYREK FİNALE KALAN BAŞPEHLİVANLAR

Orhan Okulu, Faruk Akkoyun(Kura ile) Mustafa Arslan, Yusuf Can Zeybek, Ali Altun, Ertuğrul Dağdeviren, Abdullah Güngör, Yıldıray Pala.

Muhabir: AYŞEM SİCİM