Kırkpınar sonrası yağlı güreş heyecanı Kütahya Domaniç’te devam edecek. Bu yıl 663’ncüsü düzenlenecek olan tarihi güreşler Ebe Çamlığı Er Meydanı’nda gerçekleşecek. Yağlı güreşlere toplam 16 başpehlivan katılacak. Güreşleri çok sayıda güreş severin de izlemesi bekleniyor.

GEÇTİĞİMİZ YIL NEDİM GÜREL KAZANDI

Geçtiğimiz yıl 662’ncisi yapılan Kütahya Domaniç Yağlı Güreşleri’nde finalde Nedim Gürel ile Kürşat Korkmaz karşı karşıya gelmiş, müsabakayı Nedim Gürel kazanmıştı. Kürşat Şevki Korkmaz ikinci olurken, Arif Akın ile Güngör Ekin ise 2’nciliği paylaşmıştı.

Huseyin Gumusalan

KIRKPINAR’DA HAYAL KIRIKLIĞI YAŞAYAN CENGİZHAN ŞİMŞEK’TE OLACAK

Kütahya Domaniç’te yapılacak olan güreşlerde Kırkpınar’da hayal kırıklığı yaşayan Cengizhan Şimşek ile Hüseyin Gümüşalan’da dualı çayırda olacak. Kırkpınar’ın favori isimlerinden eleme ile katılan Cengizhan Şimşek ilk turda Faruk Akkoyun’a kaybederek elenmişti.

GÜREŞLERE HANGİ BAŞPEHLİVANLAR KATILACAK?

2024 Kütahya Domaniç Yağlı Güreşleri’ne Cengizhan Şimşek’in yanı sıra Ali Balaban’ı mağlup ederek yarı finalde Yusuf Can Zeybek’e kaybeden Hüseyin Gümüşalan, Faruk Akkoyun, Mustafa Doğan Özkaya, Kemal Karaboğa, Yalçın Öncül, Semih Turgut, Güngör Ekin, Fatih Koyuncu, Mecit Yıldırım, Nedim Gürel, Mustafa Arslan, Arif Akın, Erkan Ertan, Kaan Kaya, Fatih Çakıroğlu sahada olacak.

GÜREŞLER NE ZAMAN, CANLI YAYIN VAR MI?

2024 Kütahya Domaniç Yağlı Güreşleri 14 Temmuz Pazar günü yapılacak ve Tek Rumeli TV’den canlı olarak yayınlanacak.

Muhabir: AYŞEM SİCİM