Yağlı Güreş heyecanı Sakarya Akyazı’da devam ediyor. Geçtiğimiz hafta yapılan Kurtdereli Mehmet Pehlivan Güreşleri’nin ardından başpehlivanlar bu hafta sonu yapılacak olan 5 ayrı organizasyona bölündüler. Bunlarda bir tanesi de Sakarya Akyazı Akbalık Yağlı Güreşleri.

SERDAR YILDIRIM KAZANMIŞTI

Geçtiğimiz yıl yapılan Sakarya Akyazı Akbalık Yağlı Güreşleri’ne 37 başpehlivan katılmıştı. Serdar Yıldırım ile Mustafa Arslan arasındaki finali genç başpehlivan Serdar Yıldırım kazanarak altın kemere ulaşmıştı. Öte yandan aynı turnuvada Semih Turgut ile Yalçın Üncül’de üçüncü olmuşlardı.

Yaglı Gures (Small)-1

HANGİ BAŞPEHLİVANLAR KATILACAK?

Bu yıl ki Sakarya Akyazı Akbalık Yağlı Güreşleri’ne 20 başpehlivan katılacak. Serdar Yıldırım, Süleyman Aykırı, Furkan Durmuş Altın, Yunus Emre Yaman, Özkan Yılmaz, Faruk Akkoyun, Mustafa Doğan Özkaya,  İsmail Koç, Yıldıray Akın, Osman Özgün, Güngör Ekin,  Arif Akın,  Erkan Ertan,  Yalçın Öncül, Ali Gökçen,  Salih Dorum, Ali Yanatma, Hamza Özkaradeniz, İbrahim Çoroman ve Şevki Korkmaz kol bağlayacak.

GÜREŞLER NE ZAMAN VE CANLI YAYIN VAR MI?

Sakarya Akyazı Akbalık Yağlı Güreşleri 24 Ağustos 2024 günü (bugün) öğlen 13.30’da başlayacak. Güreşler TV 264’den canlı olarak yayınlanacak.

Muhabir: NİHAT TOKLU