CHP Antalya İl Başkanlığı yeniden inşa edilmesi yerini korurken il başkanlığının mali krizi gündemde yerini almıştı. Yeni il binasının inşa edilmesi için CHP İl Başkanlığı ve üyeler el ele verdi. CHP Antalya İl Başkanlığı öncülünde dayanışma gecesi düzenledi. Yeni binanın temel atama töreni öncesinde partili il başkanlığı öncülüğünde partinin önde gelen isimleri Birlik, Beraberlik ve Dayanışma buluşmasında bir araya geldi.
15 MİLYON TL’İN ÜZERİNDE BAĞIŞ TOPLANDI
TBMM Grup Başkan Vekili Ali Mahir Başarır, Genel Başkan Yardımcısı Özgür Karabat, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Parti Meclis Üyeleri Şengül Yeşildal ve Uğurcan Irak, Antalya Milletvekilleri Sururi Çorabatır, Cavit Arı, Mustafa Erdem, Aliye Coşar, Aykut Kaya, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, ilçe belediye başkanları, ilçe başkanları, belediye meclis üyeleri ve parti üyeleri geceye katılım sağladı. Kişi başı 50 Bin TL olan dayanışma gecesine 350 kişiden fazla katılım sağlanırken gecede 15 milyon TL’nin üzerinde bağış toplanıldı. Birlik, beraberlik ve Dayanışma gecesinde konuşan CHP Antalya İl Başkanı Nail Kamacı, akşam yemeğine katılanlara teşekkür etti.
“KATILIM SAĞLAYAN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİZ”
CHP Antalya İl başkanı Nail Kamacı, eski il binasın yanındaki parseli 4 Milyon 250 bin TL’ye satın alındığını dile getirdi. Yeni binanın yakılmasıyla birlikte iki parsel üzerinde il binası inşa edileceğini vurgulayan Kamacı, Birlik, beraberlik ve Dayanışma gecesinde şu ifadelere yer verdi:
“İl Başkanlığı olarak ev sahibi olduğumuz Birlik, Beraberlik ve Dayanışma Buluşmasında partimize gönül vermiş yol arkadaşlarımızla bir araya geldik. Katılım sağlayan herkese teşekkür ederiz.”
BAŞKAN BÖCEK’TEN BERABERLİK MESAJI
Antalya Büyükşehir belediye Başkanı Muhittin Böcek x sosyal medya hesabı üzerinde yaptığı paylaşımda birlik ev beraberliği dikkat çekerek, “Partimizin Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır (Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Özgür Karabat, Antalya İl Başkanı Nail Kamacı, Parti Meclis Üyelerimiz, milletvekillerimiz ve belediye başkanlarımızın katılımı ile İl Başkanlığımızın düzenlediği Beraberlik ve Dayanışma Gecesi yemeğinde bir araya geldik. Bu anlamlı gecede, partimizin birlik ve beraberliğini pekiştirdik. Daha aydınlık bir gelecek için birlikte hareket etmeye devam edeceğiz” sözlerine son verdi.