“Çalgı Çengi” serisi, “İşler Güçler”, “Kardeş Payı”, “Düğün Dernek” Serisi, “Ailecek Şaşkınız ve “BAB Parası gibi yapımlarda birlikte rol alan Ahmet Kural ile Murat Cemcir’in bir süredir aralarında soğuk rüzgarların estiği konuşuluyordu.

Önceki gün “override” isimli oyunun galasına katılan Murat cemcir eski arkadaşı Ahmet Kural ile ilgili konuştu.

Aramızda Kalmasın'ın haberine göre; Cemcir, Ahmet Kural'ın yeni çıkan filmi 'Efsane'yi izlemediğini söylerken; aralarındaki sorunla ilgili şu sözleri söyledi :"Bizim aramızda bir küslük yok. Ben, kimseye küsmem, bana küser insanlar. Ben dururum. Gelirler barışırlar, sonra giderler..."

Kapak 163157

“ÇOK SEVDİĞİM ESKİ ARKADAŞIM”

Eski arkadaşının düğün davetiyesini WhatsApp ile gönderdiği iddiasına da yanıt veren Murat Cemcir, “Ben WhatsApp’tan gelen mesajlara bakmıyorum kardeşim. Bazı numaralara bakmıyorum. Engelli değil” dedi.

Murat Cemcir1

"Ahmet benim çok sevdiğim bir arkadaşım. Eski arkadaşım. Çok sevdiğim eski arkadaşım" diyen Murat Cemcir, sözlerine "Güzel şeyler yaşarsın, güzel maceralar yaşarsın sonra bir gün biter. İnsanlar hayatlarımıza girerler, eşimiz olarak girerler, arkadaşımız olarak girerler, annemiz babamız olarak girerler... Sonra giderler... Hayat böyle bir şey" diye sözlerine devam etti.

Kaynak: ANTALYA GÜNDEM GAZETESİ / STAJER REMZİYE KAYA