Ramazan Bayramı’na sayılı günler kala artık iftar programları da bir bir tamamlanmaya başlandı. İlk sahura kalkılıp iftarın yapılmasıyla özellikle hemşeri dernekleri, meslek odaları, belediyeler ve siyasi partiler tarafından düzenlenen iftar yemekleri, hep birlikte dualar edilip, oruçların açılmasına sahne oldu. Hemen her akşam ayrı bir salonda veya mahallede kurulan iftar sofraları da gerek vatandaşlardan gerekse de ev sahibi kuruluşların üyelerinden büyük ilgi gördü. Ayrıca böylesi gecelerde Ramazan ayının ruhuna uygun gösterilerde sunuldu.

A N A H T A R3

MANEVİYATI YAŞADIK

Aksu’da da Genel Başkanlığı’nı Yavuz Ağıralioğlu’nun yaptığı Anahtar Parti (A Parti) İlçe Teşkilatı tarafından organize edilen iftar yemeği hem partililer hem de ilçe sakinlerinin yoğun katılımıyla gerçekleşti. Gecede kısa bir konuşma yapan A Parti Aksu İlçe Başkanı Süleyman Özgür, “Böylesi mübarek bir günde bizleri yalnız bırakmayıp davetimize katıldığınız için hepinize de ayrı ayrı teşekkürlerimi sunarım.

A N A H T A R2-1

Ramazan ayının maneviyatını hep birlikte yaşamak istedik. Şimdiden de başta Aksu’muz olmak üzere tüm İslam aleminin mübarek Ramazan Bayramı’nı kutluyorum” dedi.

Kaynak: ANTALYA GÜNDEM GAZETESİ/SERCAN AYTIŞ