Antalya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Planlama ve Raylı Sistem Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan duyuruda 990 adet yeni sercvis plakası dağıtılacağı belirtildi. UKOME Genel Kurulu’nun 17 Temmuz 2024 tarihindeki kararı ile Muratpaşa, Konyaaltı, Kepez, Döşemealtı ve Aksu ilçeleri için 990 adet Tahditli C Plaka Dağıtımı UKOME Genel Kurulu’nun huzurunda ve gözetiminde dağıtılacak.
C PLAKALARI KAÇA SATILACAK?
Muratpaşa, Konyaaltı, Kepez, Döşemealtı ve Aksu ilçeleri için C tipi servis plakaları için en düşük rakam 575 bin TL olarak belirlendi. Fiyata KDV dahil edilirken, geçici teminat bedeli olarak da bu bedelin 5'de 1'i olan 115 Bin TL olduğu ifade edildi. C Plaka Dağıtımına ilişkin Şartname ve ekleri Ulaşım Planlama ve Raylı sistem Dairesi Başkanlığının Gürsu Mahallesi Atatürk Bulvarı 390 Sokak Konyaaltı adresinden alınabilecek.
İHALE NEREDE YAPILACAK?
Beş Merkez İlçede Toplam 990 adet C Plaka dağıtımı; Ulaşım Planlama ve Raylı Sistem Dairesi Başkanlığı Toplantı salonunda yapılacak. C Plakası ihalesi 31 Temmuz 2024 günü saat 14.00'da yapılacak. İhaleye gireceklerin evraklarını 31 Temmuz 2024 günü saat 9.00 ile 13.00 arasında kuruma teslim etmesi gerekiyor.
C PLAKASI ALACAK KİŞİ VEYA ŞİRKETLERDE İSTENEN BELGELER NELER?
Gerçek kişilerden nüfus cüzdanı fotokopisi, en az 2 yıldan beri Antalya'nın Muratpaşa, Kepez, Konyaaltı, Döşemealtı veya Aksu İlçe sınırlarında ikamet ettiğini gösteren “Tarihçeli Yerleşim Yeri ve Diğer Adres Belgesi,” sürücü belgesinin fotokopisi.
CİNSEL VE UYUŞTURUCU SUÇU OLANLAR GİREMEYECEK
5237 sayılı kanunun 102 (cinsel saldırı), 103 ( çocukların cinsel istismarı), 104 (reşit olmayanla cinsel ilişki), 105 ( cinsel taciz), 109 (Kişiyi hürriyetinden yoksun kılma), 188 ( Uyuşturucu veya uyarıcı madde imal ve ticareti ), 190 (Uyuşturucu veya uyarıcı madde kullanılmasını kolaylaştırma ), 191 (Kullanmak için uyuşturucu veya uyarıcı madde satın almak, kabul etmek veya bulundurmak), 227 (Fuhuş), maddelerinde düzenlenmiş olan suçlar, uyuşturucu ve silah kaçakçılığı, göçmen kaçakçılığı veya insan ticareti suçları ile 12/4/1991 tarihli ve 3713 sayılı Terörle Mücadele Kanunu ile 21/3/2007 tarihli ve 5607 sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu kapsamına giren suçlar ve devletin güvenliğine karşı suçlardan affa uğramış olsalar bile hürriyeti bağlayıcı ceza ile hükümlü olmadıklarını ve sabıka kaydının bulunmadığını gösteren Resmi kuruma ibraz edilmek üzere alınmış “Adli Sicil Kayıt Belgesi” aslı (son altı ay içerisinde alınmış), şoförlük mesleğini geçim kaynağı olarak seçmiş olduğunu ve sürekli olarak icra edeceğini belirtir “Beyanname,” Alıcı şirketse şirket belgelerini de vermeleri gerekiyor.